Hur är det att bo i ett LUVIAN-hus?

Våra kunder är nöjda och vi har förbättrat deras livskvalitet. Med LUVIAN System har vi gett dem renare hem, komfort och energibesparingar. Våra kunder är stolta över att bo i ett LUVIAN-hus. Läs uttalanden från några av våra nöjda kunder nedan.

Vi hade stora förväntningar! Men vi hade ändå inte kunnat föreställa oss vilken skillnad det nya systemet skulle komma att innebära. Svalt på sommaren, jämn värme när det nu blir kallare och en elräkning som ser ut att bli lägre än t.o.m vad leverantören lovade. Bäst av allt är dock LUFTEN! Så fort man kliver innanför dörren känns skillnaden! För mig är det nästan ofattbart att kunna röra sig i hela huset utan att känna det minsta besvär utan tvärtom. Det har gjort livet lätt att andas!
Cecilia Zedigh

LUVIAN System är självklart i all sin enkelhet. När man tar tankesprånget att bygga ihop ventilation, värme, kyla, luftrening och styrning-övervakning, faller alla bitarna på plats och fördelarna blir uppenbara. Genast kan man i tanken ta nästa steg och se framtida möjligheter. Att det är både billigt att installera och billigt i drift är bonusar som är lätta att acceptera.
Leif Söderlund, Svenska Familjehus

När jag är ute eller i skolan rinner och kliar ögonen. Jag blir täppt i näsan, trött och det känns inte alls skönt. När jag kommer hem så släpper allt inom någon timme. Skönt att kunna vara i hela huset också. Mamma och pappa är jätteglada!”
Kristoffer, 12 år, svår pollenallergiker och astmatiker.

Extra notering: Mätningar gjorda hemma hos Kristoffer i mitten av Maj 2016 visade samtidigt på 93% renare luft i huset än uteluften.